6.2.2013

Yhdeksän ja puoli kiloa tavoitteeseen


MiinusKymmenen on tänään MiinusYhdeksän ja puoli :-D Kuvassa näkyy tämän vuoden painokehitys. Aika sahaavaa liikettä se tekee, mutta suunta on silti selvästi alaspäin. Ei saisi masentua jos tulee plussaviikko, ei saisi antaa maailman järkkyä. Tämä on pitkä projekti, ja yhden viikon tuloksella ei ole paskankaan väliä. No, helppohan se on tällä viikolla sanoa noin, kun pudotusta tuli kokonainen kilo :-D

67 kg on tavoitteena, aikaa on just niin kauan kuin tarvitaan. Tällä kertaa en aio lopettaa kesken. Ultimate-tavoite on 65 kg, en tiedä miten realistista sen saavuttaminen on. Viimeksi olen painanut sen verran kymmenisen vuotta sitten ja sitä ennen tyyliin 15-vuotiaana. Mutta kun sen painan, niin ikivanhat ratsastushousut mahtuvat jalkaan!


Mitä mä teen sitten, kun painan 67 kg? Olenko mä sitten tyytyväisempi, onnellisempi, kauniimpi, ihanampi, parempi äiti ja parempi puoliso? En tiedä, mutta kiinnostaa ottaa selvää. En mä ainakaan 78-kiloisena ollut tyytyväinen itseeni tai iloinen ulkomuodostani.

Nana blogissa SUPER FIT ME bloggasi hyvin ravinnosta painonpudotuksesta, check it out! Kaikki oleellinen tieto ja selkeät esimerkit. Lisää tällaisia!

1 kommentti: