16.2.2013

Rentoo menoo

Kaksi päivää sitten nappasin napaan viimeisen kortisonitabletin, jee! Valohoitoa on vielä kaksi viikkoa jäljellä. Rusketus alkaa olla aika mukava :-D No enpähän sit kärähdä kun lähdetään aurinkolomalle.

Tänään lähdin aamupalan jälkeen hiihtämään, 45 min ja himpun vajaa 8 km. Keli oli hyvä kun pakkasta oli -6 astetta, luisto ja pito olivat kohdillaan. Sen jälkeen valmistin lounaan, slow foodia puuhallalla <3 Lounaan päälle imuroin ja pesin lattian, ja nyt aion loikoilla loppupäivän.

Eilen kolotti vähän joka paikkaa, niveliä ja lihaksia, nenä vuoti ja kurkkukin oli kipeä. Katsotaan jos tuo hiihto olisi taas säikäyttänyt orastavan flunssan. Myös vasen hartia alkoi eilen jumittaa, siinä on sellainen vanha vamma joka joskus oireilee. Ajattelin että hiihto olisi helpottanut, mutta nyt se vasta kipeä onkin... Myös alaselkä on jotenkin juntturassa ja iskiashermo kipuilee molemmin puolin. Joten otin lihasrelaksantin ja odotan että uni tulee kohta, koitan sinnetellä illan mutta katsotaan onnistuuko. Ainakaan ei satu mihinkään :-)

Ja hei herkut! Niitähän mä en ole syönyt 50 päivään!!!
***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** *****

2 kommenttia:

  1. Mä myös haaveilin että hommaisin itelleni sukset. Luulen vaan että taitaa mennä ens talvelle :(
    Mutta se ois laji jota tykkäisin tehdä. Lapset on onneks vuoden päästä sen verran isoja että voi ottaa ne mukaan :)

    Osaispa itekki olla syömättä herkkuja, mutta kun ei osaa. Nostan kyllä hattua tosta suorituksesta! :D

    VastaaPoista
  2. Nythän ne sukset kannattais ostaa hiihtolomien jälkeen, niin saat edullisempaan hintaan. Et ehkä kuitenkaan ole hommammassa viimeisen muodin mukaisia tai high techiä, niin ei haittaa vaikka on vanhaa mallia ensi kaudella. Meillä lapset 4 ja 6 on myös innostuneet kun hommasin monolliset sukset, niiden remmiviritysten kanssa meni itellä hermo. Varsinkin järvellä lasten on helppo hiihtää kun ei ole mäkiä, kuntoladuilla Nelonen pistää jarrut päälle ylämäessä kun ei jaksa tampata :-p

    VastaaPoista