28.2.2013

Pikakelauksella pari viimeistä päivää

Maanantain ja tiistain välisenä yönä selkä jumahti - jo kolmannen kerran :-/ Alaselkä ei toimi ja lihakset painaa hermoa, mikä säteilee kipuna alaraajoihin. En oikein tiennyt että mitä pitäisi tehdä, onko liikunta hyväksi vai pahaksi, niinpä suuntasin lääkäriin. Sain ajan vasta keskiviikolle. Kotiinviemisinä tulehduskipulääkettä, lihasrelaksanttia ja lähete fysioterapeutille. Liikuntaa kannattaa ja saa harrastaa, mutta ei hyppyjä, juoksua eikä muuta täräyttävää. Hiihtoa ei myöskään suositellut, koska se on pahentanut oireita matkan varrella.

Ajattelin nyt viikon verran ottaa rauhallisemmin ja panostaa venyttelyyn, ja sitten kuulostella josko normaalit jutut uskaltaisi palauttaa. Kuntoonhan tämä on saatava, eli pakko ottaa vähän rauhallisemmin nyt - jumi on kuitenkin tullut jo kolme kertaa. Viimeiseen viikkoon ei ole tullut liikuntaa kuin yksi hiihtolenkki, ja eiliselle tungin puolen tunnin kävelyn kesken työpäivän. Teki muuten hyvää aurinkoisessa kevätilmassa :-)

Ruokailut ovat sujuneet hyvin, mutta vedenjuonti on jäänyt liian vähälle. Tänään laitan senkin kuntoon. Valohoito vetelee viimeisiään - ensi viikolla voinkin sitten alkaa ravata noissa fysikaalisissa :-/ Vähän plaah mutta eipä auta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti