20.2.2013

Mitä heille kuuluu nyt?

Mä seuraan AVAlta Suurinta pudottajaa, ja nyt ollaan siinä kohdassa, missä jäljellä on enää viimeinen punnitus finaalissa (mä katson päivän myöhässä koska tallennus sattuu olemaan aamupäivän uusinnasta). Eilen meinasin pillittää kun Tara intoili kuinka onnellinen on kun paino on tippunut jotain 50 kiloa, niin hienon urakan tehnyt se päättäväinen nainen.

Aamulla mietin, että olisipa mielenkiintoista nähdä, mitä suurimmille pudottajille kuuluu vaikka vuoden tai parin päästä. Joillain tuotantokausilla on ollut aiemmilta vuosilta tuttuja mukana ja ovat saaneet toisen mahdollisuuden tai heitä on muuten oltu tapaamassa. Ihan putkeen ei siis ole mennyt elämä farmin jälkeen, mikä on aika ymmärrettävää, kun ruokahoukutuksia on paljon ja aikaa treenaamiselle jää vähemmän töiden takia. Ja miten terveellistä nyt ylipäänsä on pudottaa painoa 2-5 kilon viikkovauhdilla, siksi disclaimerit lopputeksteissä. No ohjelmat ei tietenkään tee tällaisia follow upeja joissa kerrotaan epäonnistumisista.

Siksi ilahduin kun Facebook-kaveri oli juuri tänään laittanut tämän linkin: 5 depressing realities behind popular reality TV shows.

Google löysi tällaisen: Biggest Loser: where are they now?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti