24.2.2013

Ei kulje

Suksi ei tänään kulkenut ollenkaan aamulla. Silloin oli vielä pikkupakkanen, latu oli juuri ajettu, mutta tahmeata oli. Selkä on kipuillut viikon verran, enkä oikein tiedä mitä sen kanssa pitäisi tehdä, antaa olla vai käyttää. Väkisin hiihdin reilun vitosen, ja sitten alkoi tulla nenästä runsaasti verta. Mulla vuotaa nenästä muutenkin herkästi verta, eli se ei sinänsä ole mikään juttu, mutta tänään sitä tuli paljon, tietenkin kun syke on korkealla ja pumppaa verta ulos.

Korvasin lyhyen hiihtolenkin lumitöillä. Kävin katolla lapioimassa ns. jiirit tyhjiksi, kaipa se reilun tunnin rehkiminenkin jonkun kalorin poltti. Keli on tosi keväinen! Aurinko paistaa ja lämmittää jo kummasti. Tulispa kevät ja pyöräilykelit pian!

Luulin muuten olevani ihan helposti herkuttomalla ruokavaliolla, mutta jossain alitajunnassa se asia vaivaa. Näin yöllä unta, että söin yhden lakun, nappasin ohimennen suuhuni. Kun tajusin asian siinä unessa, niin kävin sylkemässä sen roskikseen. Jotenkin tulkitsen tota niin, että ei tää herkuttomuus ihan luonnostaan tuu tai että musta ei sittenkään tuntuisi, että joudun luopumaan jostain. Hereillä ollessani saan perverssiä mielihyvää siitä, että pidättäydyn herkuista. Ehkä tohon voi vaikuttaa se, että niin moni ruoka mun mielestä on herkkua ja siksi multa kiellettyä, ja siksi niiden osuus tarjolla olevista ruoista on ns. yliedustettuna vs. karkkilakkoilijat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti