1.2.2013

Pissattaa


merkit,naistenhuone,saniteettitilat,symbolit,valokuvat,vessan kyltit,vessan kyltti,vessat,wc-kyltit,wc-kyltti
Kello on kymmenen, olen ollut hereillä neljä tuntia. Tänä aikana olen käynyt jo KUUSI kertaa vessassa. Vähän ihmettelin tätä, ja aloin miettiä että paljonko olen tänään juonut. No 2,3 LITRAA! 2 dl vettä lääkkeen kanssa, 2 dl tuoremehua, työmatkalla taas pari desiä vettä, 2 dl maitoa puuron kanssa, töissä 2 dl teetä ja vettä loput.

Että ei mikään ihme että pissattaa puolen tunnin välein. Mä en kehtaa töissä käydä koko ajan tuolla samassa vessassa, vaan menen välillä kauemmas. Noi luulee varmaan, että mulla on joku virtsatietulehdus kun koko ajan lorottelen. Mä olen se, joka käy joka kerta vessassa kun näkee sellaisen :-D

Voitte kuvitella miten kätevää on, kun luvassa on kahden tunnin palaveri. Mun pitää oikein miettiä, että en juo niin paljon, koska muuten joudun käymään kesken kaiken vessassa. On mulla janokin, ja hyvähän se on, ettei vesi jää sisälle vaan tulee ulos. Kai tuo nopeuttaa aineenvaihduntaakin.

2 kommenttia:

  1. Täällä kans yks "pissa-liisa" sanan tässä merkityksessä! :D tosiaan kiihdyttää aineenvaihduntaa kun muistaa hörppiä ja sitten saa ihan koko ajan rampata toiletissa.. Siihen onneks tottuu, niin rakko kuin nainenkin ;)

    VastaaPoista