17.2.2013

Hii-haa

Alaselkä oli aamulla jumissa - lihas painaa hermoa, ja se ottaa kipiää. Kävin hiihtämässä, ja sitten se vasta jumissa olikin. Koitin venyttää, mutta ei siitä mitään tullut. Turvauduin särkylääkkeeseen, ja sen jälkeen on ollut ok. Mutta nyt illalla aion venyttää sitä. En oikein tiedä mikä ottaisi parhaiten, mutta kun selinmakuulla nostaa jalat pään yli (hartiaseisontatyyppisesti), niin se tuntuu menevän perille oikeaan paikkaan.

Kävin aamupäivällä hiihtämässä järvellä, 12 km ja 1 h 15 min. Latu oli hyvässä kunnossa, vaikka viereiselle luistelu-uralle (siis sellaiselle missä mennään luistimilla) on noussut vettä. Taivaalta tuli vähän jäistä lunta, joten oli tosi hyvä että olin ottanut lasit mukaan.

Etsin aikanaan aika kauan sopivia sporttiaurinkolaseja, koska ne ovat monesti tosi isoja nenän päältä. Sitten sattumalta löysin tämänkaltaiset Blizit (ja yhtään isompaa kuvaa en netistä löytänyt), joissa on sankojen lisäksi joustava remmi, mikä on tosi hyvä just talvella pipon päällä. Linssejä on kahdet, harmaat jotka on hyvät kun ei aurinko paista ja sitten ruskeat auringonpaisteeseen.

Ai niin, arvatkaas mikä tänään harmitti hetken? Herkuttomuus! Oltiin Fazerilla brunssilla, ja siellä olisi ollut tarjolla kinuskikakkua, mansikkatorttua ja sacher-kakkua. Oi oi oi! Olisi tehnyt mieli maistaa kaikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti