3.2.2013

Urheiluvaatteista

Mulla on uusia lukijoita :-) Kivaa ja tervetuloa!

Uhmasin nuhaa ja kävin hiihtämässä 9 km lenkin, lähes tunti siihen menee mun vauhdilla. Sain limat liikkeelle ja nyt olo tuntuu jotenkin selkeämmältä, on helpompi hengittää. Ennenkin tää on toiminut vauhdittamaan paranemista, mutta en nyt ehkä suosittelis sitä kenellekään muulle jos ei siltä tunnu :-)

No mutta nyt niihin urheiluvaatteisiin :-) Kävin tänään ostamassa hiihtopuvun, koska olen tarvinnut ja halunnut sellaista, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia. Ensin mietin, että odottaisin kevään alennusmyyntejä, mutta yleensä alerekeistä ei minun kokoisia löydy - puolet suomalaisnaisista taitaa olla kokoa L/40. Poikkesin kuitenkin Cittariin ja sieltähän se löytyi, alerekistä, Yokon hiihtopuku (normaalihinta 119 eur ja nyt lähti 70 eurolla). Väri ei ole kaikkein mieluisin, yläosa on punavalkoinen ja alaosa musta, mutta harvoinpa alessa pääsee väriä valitsemaan. Jos olisin satsannut enemmän, olisin etsinyt käsiini valkoisen takin ja mustat housut.

Pidän urheiluvaatteista, jotka on suunniteltu juuri siihen lajiin, ne tuntuvat kaikkein tarkoituksenmukaisimmilta. Toisaalta tuntuu älyttömältä haalia vähintään kaksi vaatekertaa kutakin lajia varten (toinen päällä ja toinen pesussa). Eniten pidän Niken vaatteista, ne kestävät pesua ja ovat mukavan näköisiä ja värisiä. Kenkinäkin mulla on eniten Nikeä. Lökäpöksyissä ei voi tehdä crossfittiä, vaan käytän juoksutrikoita, talvella pitkiä ja lämpimällä lyhyempiä. Yläosassa pitkähihainen juoksupaita ja sen päällä lyhythihainen. Juoksupaidat on kivoja kun ne on vähän väljempiä, niitä mulla on eniten, ja ne toimiikin lajissa kuin lajissa. En voi sietää mitään puuvillapaitoja tai vastaavia, vaan käytän aina alusvaatteita myöden teknisiä asuja, jotka poistaa hien iholta eivätkä jää märkänä paleltamaan.

Pesen urheiluvaatteet aina yhden käyttökerran jälkeen, sillä uskon niiden pysyvän parempana, enkä toisaalta halua säilöä hikisiä vaatteita missään, yh... Laadukkaat vaatteet kestävät kyllä pesua. Pesen urheilukamat muun pyykin joukossa, sillä en käytä missään pyykinpesussa huuhteluainetta. Laitan huuhteluainelokeroon lorauksen tavallista etikkaa, joka poistaa sähköisyyttä ja oikoo samalla lailla kuin huuhteluaine, mutta ei jää tuoksumaan tai tukkimaan kuituja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti