18.1.2013

Syy selvillä - toinen tulossa

Painonnousun syyksi selvisi kuukautiset (oi ihanaa O_o ), sillä paino humpsahti vuorokaudessa 1,2 kg alaspäin. Hyvä juttu, olen siis kuitenkin tehnyt oikeita asioita ja oikealla tavalla. Kävin aamulla salilla polkemassa cross traineria 20 min ja kuntopyörää 25 min. Ai miten kivalta näytti kun vatsa ei pullottanut turvotusta!

Kävin eilen ihotautilääkärillä näyttämässä ihottumaa, joka on vallannut käsivarret ja selän. Se alkoi pari vuotta sitten stressi-ihottumana, ja oireita on hoidettu allergialääkkeillä. Nyt se on pahentunut atooppiseksi ihottumaksi, joka ei enää tarvitse stressitekijää ärsyyntyäkseen. On aika hoitaa oireen sijasta vaivaa, joten pyysin työterveyslääkäriltä lähetteen ihotautilääkärille. Sain kortisonikuurin, joten senhän tietää mitä siitä seuraa: neste kertyy ja muistutan tuota pikaa pullaa - kutisevaa pullaa. Onneksi kuuri kestää vain neljä viikkoa. Sain myös kaksi kiloa perusvoidetta, kortisonivoiteen ja lähetteen valohoitoon. Toinen vaivani on kasvoissa, ikuinen teini-ikä, joka tuo kipeitä näppyjä erityisesti leuan alueelle. Lääkäri diagnosoi sen joksikin ihottumaksi, joten siihen sain toisen lääkekuurin ja voidetta. Tässä kohti on kiva, että työnantaja maksaa terveydenhuollon ja lääkkeet.

Jatkossa ei siis kannata paljon vaa'an lukemista perustaa, vaan jatkaa puurtamista ja katsella kuurin jälkeen mikä on tilanne.

Hei herkuttomia päiviä on jo näin monta: ***** ***** ***** *****
Eikä kertaakaan ole tehnyt edes tiukkaa, hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti