21.1.2013

Herkullinen päivä

Lauantaina olimme häissä, joissa tarjoiltiin viiden ruokalajin illallinen. Kuten aiemmin olin ajatellut, jälkiruoka siellä olisi minun tämän vuoden (ja muutaman päivän yli) ensimmäinen herkkuni. Ja olihan se hyvää, mutta maistaminen olisi riittänyt. Isommat kiksit sain muista ruuista ja niiden kanssa sopivista viineistä. Siinä syödessä ajattelin, että mulle sopii tällainen rytmi, jossa arkena on askeettisempaa, ja sitten kun on ruokajuhlan aika, juhlitaan kunnolla. Tällaisia illallisia ei satu montaa kuukauteen  - mitä nyt viime viikolle sattui peräti kolme virallista illallista :-D Mitä ne puhuu härkäviikoista joulun jälkeen... Sen takia mä en voisi noudattaa Go fat go:ta tai muuta 100% tarkasti.

Viineistä ja muista juomista johtuen eilen oli sen verran väsy, että ensimmäistä kertaa teki mieli syödä herkkuja. Niitä olisikin ollut tarjolla yksillä nimipäiväkahveilla, mutta pysyin tiukkana ja join vain teetä. Ihan oppikirjan mukaan eiliset ruokailut eivät sujuneet, koska hotellilla oli ihana aamiainen, mutta kovin proteiinipitoista siitä en saanut. Tänään onkin taas hyvä palata träkille: aamulla soutulaitteen jälkeen palautusjuoma, sitten puuro ja mehukeittoa, lounaalla on luvassa sosekeittoa ja raejuustoa, välipalalla rahkaa ja mustikoita, illalla ehkä lohipastaa ja iltapalaksi vielä rahkaa.

Kortisonikuuri kerää nestettä, tänään oli kasvot ihan turvoksissa aamulla. Muutenkin tuntuu, että ihon alla on ällöä löllöä. Muutaman päivän syön vielä kokonaista tablettia ja sitten se puolitetaan 2-3 viikoksi. Tänään olen juonut reippaasti vettä ja ravannut vessassa. Viikonlopun aikana ei paljon tullut vettä juotua, eli turvotus saattaa olla siitäkin johtuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti