1.1.2013

Parempaa alkua ei juuri voisi toivoa

Hyvät kahdeksan tunnin yöunet. Aamupalaksi rahkaa, marjoja ja vehnälesettä. Päivälliseksi kanaa, vihanneksia ja raejuustoa. Välipalaksi banaani. Puolentoista tunnin kävelylenkki. Iltapalaksi rahkaa, marjoja ja pellavansiemenrouhetta. Vettä on mennyt jo pari litraa - se oikeasti alkaa maistua ihan hyvältä! Eikä yhtään herkkuja :-)

Huono juttu on se, että päivällinen jäi välistä, en jotenkin ehtinyt sitä tuohon mihinkään väliin hoitaa, tai sitten olisi jäänyt iltapala pois. Kalorit jäi siis vaivaiseen 850, ja se ei ole ihan se mitä tässä nyt haetaan. Mutta parempi onni huomenna - sitten onkin luvassa taas crossfitia.

Herkuttomia päiviä on nyt viisi, ja kiitos suuren proteiinimäärän, eipä ole tehnyt mielikään. Paljon mun herkuttelusta onkin ihan sellaista tapasyömistä: lapset nukkumaan, koneelle ja kourallinen suklaata. Sitten kun ne loppuu, haen toisen kourallisen. Tai otan teetä, ja jo sitä keitellessä vedän kaksi tai kolme keksiä ja kupposen kanssa lisää. Töissä on lähes aina jotain karkkia tarjolla. Tai palaverissa sämpylöitä, joilla monesti korvaan kunnollisen lounaan. Ja sitten iltapäivällä tekeekin mieli taas suklaata.

Babysteps, uskon että niillä saa pysyviä muutoksia aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti