6.1.2013

Sujuva sunnuntai

Voi vitsit mä luulin aamulla, että joku norovirus on hyökännyt :-/ Vatsa tyhjeni ennätysvauhtia ja olo ei ollut kummoinen. Kuulostelin, join vettä, söin varovasti banaanin, kuulostelin taas. Söin kaksi näkkileipää ja kuulostelin. Lounaaksi söin pinaattikeittoa ja kananmunanvalkuaisia. Koska olo oli normalisoitunut, uskalsin lähteä tunnin kävelylenkille. Päivälliseksi sushia, ja iltapalalle väkersin jo rahkan (+mansikoita ja pellavansiemenrouhetta) odottamaan.

Eli tällä kertaa selvisin säikähdyksellä, huh. Taisi olla kyse vain vähäisen syömisen aiheuttamasta epätasapainotilasta. Tänäänkin kalorit ovat 1200 tuntumassa. Mä luulen, että se on liian vähän, pitäisi nostaa 1500:een, tai painonlasku tyssää alkuunsa. Mutta jotenkin en uskalla syödä lisää, tai en tiedä mitä söisin. Ja kammoksun lisäkaloreita, vaikka ei pitäisi :-/ Taidan hakea vähän maapähkinöitä, niistä saa helposti ns. hyvää rasvaa.

Nuha on jo vähän parempi kuin eilen. Eli kyllä tästä täytyy kohta kömpiä yöpuulle ja huomenna aamusta salille ja töihin. Kun vaan nukuttaisi yöllä, on rytmi sen verran pyllyllään että ei taida uni ihan heti tulla. Seuraava loma häämöttää onneksi jo maaliskuulla :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti