9.1.2013

OU JEE

Paino on laskenut viikontakaisesta 0,8 kg (76,1 -> 75,3) ja kahdessa viikossa 3,3 kg (78,6 -> 75,3), OU JEE :-D (mutta miksi, oi miksi, se kaikki lähtee jo olemattomista tisseistä?!)

Aamulla kävin aerobisesti härväämässä crosstrainerilla (takareidet ja pakarat) 20 min ja fillarilla (etureidet) 25 min. Kummasti saa voimaa työpäivään, kun hoitaa kuntoilut aamulla. Ja illalla saa olla kaikessa rauhassa kotona. Meillä on töissä aika hyvä sali, laitteet ovat uusia ja monipuolisia. Lisäksi on irtopainoja ja kahvakuulia, jumppapallo, keppejä ja mattoja. Aamuisin salilla ei ole ruuhkaa, muutama sama naama siellä käy. Hetivalmis saunakin siellä on, mutta hyvin harvoin käyn siellä.

13 herkutonta päivää putkeen - aika mahtavaa! Ei yhtään karkkia, keksiä, suklaata, jäätelöä, limua, siideriä, olutta, kakkua, pasteijaa, viineriä, pullaa, munkkia, tikkaria, salmiakkia, sipsiä, suolatikkua, kiisseliä, moussea, EI MITÄÄN!

Lipeämisiä tai repsahduksia ei ole tullut, eikä ole tehnyt mielikään. Nyt on mieli vahvasti mukana tässä jutussa, ja se jeesaa tosi paljon!

Miehelle olen kertonut (ja varmaan huomaisi muutenkin) että katson nyt erityisen tarkkaan mitä syön. Hän tukee minua ja on itsekin keventänyt syömisiään. Töissä kerroin heti tiimikaverille, että olen herkuttomalla linjalla toistaiseksi, ja yhdessä tuumin piilotimme esimiehen tuomat tuliaiskarkit kaappiin, ettei ole houkutuksia edes näkyvillä.

Toivottavasti satanut lumi pysyy, niin pääsen viikonloppuna hiihtämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti