15.1.2013

Kiitos haasteesta

Olin tulossa kirjoittamaan, kuinka mua tänään väsyttää, mutta äkkäsin että Nana SUPER FIT ME -blogista oli laittanut minulle haasteen :-) Paljon mieluisampaa kirjoitettavaa, kiitos Nana!

1. Mitä lajia treenaat mieluiten?
Heti alkuun näin hankala kysymys :-D Tykkään tosi paljon pyöräilystä ja hiihtämisestä. Crossfitissä kuitenkin kiehtoo jatkuva kehittyminen (tässä lajissa voi aina parantaa) ja omalle epämukavuusalueelle meno, ja se on myös ainoa jota treenaamalla treenaan. Vastaan crossfit :-)

2. Rakkain lapsuusmuistosi?
Vain yksikö?! Lämpimät kesäpäivät ja helteisen iltapäivän ukkoskuurot. Talvella lunta oli niin paljon, että hangen alle saattoi kaivaa käytäviä. Hanki oli niin kova, että sen päällä pystyi kävelemään. Joulut, lahjavuoret ja kiireetön yhdessäolo. Mummun lämmin syli ja huolenpito. Isän apukuskina oleminen. Vasikat mummon metsähaassa. Äidin leipoma leipä. Isosiskon tekemä lumilinna, johon saatiin viedä kynttilänpätkä.

3. Elämäsi onnellisin hetki?
Olisi törkeätä vastata muuta kuin lasten syntymät. Mutta heti perään tulee viime vuonna tehty pitkä työprojekti ja siitä saatu hieno palaute.

4. Kesä vai talvi?
Kesä! Vielä mieluummin kevät, kun kaikki se ihana on vielä edessä.
5. Onko lasisi puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä?
Puoliksi täynnä, aina. Asenne ratkaisee - aina.

6. Ominaisuus tai piirre sinussa, mistä et pidä?
Itsekurin puute. Annan liian helposti periksi itselleni, ja se ei ole hyvä juttu.

7. Ominaisuus tai piirre, josta pidät itsessäsi eniten?
Tunnollisuus ja pitkäjänteisyys. Tämä tulee esiin työjutuissa, mutta ei näissä painonpudotusjutuissa...

8. Musiikki (laulu, artisti....), joka sykähdyttää sinua eniten?
Käyn paljon keikoilla, ja livemusiikki on aina hyvää. Suomenkielisest kappaleet ovat tietenkin helpoimpia sisäistää ja samaistua, hienoimpina sanataitureina Juice Leskinen, Junnu Vainio, Gösta Sundqvist ja Vexi Salmi. Levyllä huikean hieno esiintyjä on Jenni Vartiainen. Erilainen musiikki toimii erilaisissa tilanteissa, joku Jukka Poika on ihan mieletöntä bilemusaa. Mike Monroesta tykkään erityisesti livenä.

9. Suurin unelmasi?
Elää niin, että on valmis kuolemaan minä tahansa päivänä, ettei mikään kaduttaisi.

10. Ihminen, joka on vaikuttanut sinuun eniten?
Oma tyttäreni. Näen hänessä itseni, ja olen oppinut ymmärtämään, miten syvällä minussa ovat ne asiat, jotka ovat oikea luonteeni, asiat joita en pysty tai halua muuttaa. Toisaalta surettaa, kun tiedän että hänkin joutuu tulevaisuudessa kovapäisyyttään taistelmaan tuulimyllyjä vastaan ja hakemaan paikkaansa, mutta en silti aio silotella hänen tietään liikaa.

11. Lempiruokasi?
Hyvä naudanlihapihvi, fajitakset, tulinen tomaattikeitto, äidin kokkaama kotiruoka - tästä joukosta valitsisin viimeisen ateriani :-)

Tämä haaste on kiertänyt niin paljon, että en enää laita sitä eteenpäin. Mutta jos on vielä joku joka ei ole siihen vastannut, sen saa napata tästä kuka vaan :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti