5.1.2013

Laa-laa-lauantai

Nuha voi hyvin, mutta kävin tunnin rauhallisella kävelylenkillä, ja kyllä teki hyvää! Syömiset on sujuneet hienosti, tälle päivälle tulee vajaa 1900 kcal. Onnistuminen ruokkii onnistumista, niin se vaan on! Mielessäni olen jo viisi kiloa kevyempi, mutta peili kertoo, että en ole - rasvapeitettä on joka puolella.

Bongasin kaupassa käydessä tarjouksesta puoleen hintaan mun suosikkeja eli maustamattomia broilerin minuuttipihvejä (= halkaistuja fileitä), ja ostinkin niitä sitten pakastimen täyteen. Onpahan taas mistä kokata!

Tänään (syödessäni samaa ruokaa neljännellä aterialla - eiliset ja tämänpäiväiset lounaat ja päivälliset) tajusin, että arkiruokailu on sitä että syödään jotta kroppa saa polttoainetta. Sitten on erikseen ne hetket, joissa on tarkoitus nauttia ruoasta.

Dr. Hauschka -kokeilu on kestänyt jo viikon, ja edistymistä on havaittavissa. Iho ei enää puske rasvaa samaatahtia kuin ennen, eli meikki pysyy mattana. Oma vaikutuksensa on varmasti kasvohoidolla jossa kävin keskiviikkona, lisääntyneellä vedenjuonnilla ja puhtaalla ruokavaliolla. Ehkä mä joskus pääsen teinifinneistä eroon? Olen siis kärsinyt tästä vaivasta seiskaluokasta asti, ja mitta alkaa olla täynnä. Raskaus- ja imetysaikoina iho oli parempi, mutta hormonikierukan takia meni taas huonompaan.

Loma lähestyy loppuaan. Maanantaina alkaa taas arki todenteolla. Toisaalta kiva, mutta kyllähän lomailua voisi helposti jatkaa vaikka kesäänkin asti :-D Mutta on siinä se hyvä puoli, että sitten pääsee taas salille puuhastelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti