1.1.2013

Miinus kymmenen 2013

Uudenvuoden kunniaksi vaaka näytti minulle lukeman 77,0. Matkaa tavoitteeseen (67,0) on siis teeman mukaiset 10 kiloa, ultimate-tavoitteeseen (65,0) 12 kiloa. Ei paha.

Aikataulua en ole miettinyt. Tietenkin "niin pian kuin mahdollista", mutta enhän mä tiedä mikä on mahdollista. Puoli kiloa viikossa = 2 kiloa kuukaudessa kuulostaa minusta kovalta (mutta hirmu kivalta :-D) tahdilta. Kilo kuukaudessa taas vaivaiselta tahdilta. Alkuun tippuu tietysti nopeammin ja sitten kun normaalipaino on saavutettu, tahti hidastuu, eli mitään tasaisen vauhdin taulukkoa ei edes saisi piirrettyä. Ja jos valita saisi, niin ottaisin ennenmmin pysyvät kuin nopeat tulokset. Mutta sen pysyvyyden kanssa ei ole mitään takeita vaikka miten hitaasti tippuisi. Jotain välitavoitteita olisi tietysti hyvä asettaa, että olisi joku tahti missä pysytellä. Pitää miettiä. Mutta 69-alkava paino olkoon ensimmäinen ilonaihe, sitä edeltävät kilot on tiputettu ja kasattu jo niin moneen kertaan, että siinä ei ole mitään iloitsemista.

Suunnitelma on 2013 aikana tiputtaa nuo kilot viimeistä kertaa, järkevällä syömisellä ja sopivalla liikunnalla. En ota liikunnasta nyt paineita, 3-4 kertaa viikossa on hyvä tahti ylläpitää, monipuolisesti crossfitiä, hiihtoa/pyöräilyä, kuntosalia ja uimista. 2014 voin sitten keskittyä enemmän habankasvattamiseen kun hyvät ruokatottumukset ovat juurtuneet.

Hei, neljä herkutonta päivää jo takana! Ei oikeasti edes ole tehnyt tiukkaa, en pyöri lattialla tuskissani enkä käy nuuhkimassa suklaita. Eilen uudenvuodenjuhlissa oli tarjolla mm. sipsejä, mutta jätin ensimmäisen ottamatta, niin meni helposti. Mulla ei nimittäin ikinä jäisi siihen yhteen kouralliseen, vaan käsi kävisi kupilla niin kauan kuin tavaraa on, ja lopuksi nuolisin kipon. Ja aamulla olisin niin turvoksissa, että peilikuva ei mahtuisi vessan peiliin.

erikoistapahtumat,ilotulitus,itsenäisyyspäivä,juhlat,uudenvuodenaatto,uudenvuodenpäivä,valokuvat,vapaapäivät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti