3.1.2013

Hyvä päivä - taas!

Aamu starttasi crossfitillä, kivaa! Taas oli uusi harjoitus mulle ja ihan mukavasti sujui. Mitä nyt vähän otti polviin (ks. edellinen postaus) punnerrukset... Pitäisi punnertaa niin kuin pojat ;-)

Aamupalalla rahkaa, marjoja, venhälesettä, hyvä lounas (kanaa, kasviksia ja riisiä), välipalaksi banaani, päivälliseksi sama setti kuin lounaaksi. Iltapalaksi on vielä luvassa samat rahka-marja-pellavansiemenrouheet kuin monena päivänä. Päivän kalorit 1190. Huomenaamuna nähdään, paljonko viikossa on paino laskenut (käyn kyllä joka päivä vaa'alla, mutta en kehtaa sitä tänne alati raportoida).

Ja viikko ilman herkkuja - MINÄ! Ihan mieletöntä! Tosi tosi tiukkaa ei ole tehnyt kertaakaan, muutaman kerran olisi tehnyt mieli maistaa kun on ollut tarjolla.

Työkaveri laittoi viestiä, että on hommannut salikortin ja aloittanut terveet elämäntavat, kiva että saan live-tsemppi-seuraa :-)

Katsoin eilen Jutta ja puolen vuoden superdieetit, ja ohjelma vaikuttaa ihan hyvältä. Tosin mua ärsytti se tämänkertainen laihduttaja, joka oli valikoitunut isosta joukosta ja saanut mielettömän mahdollisuuden muuttaa elämäänsä tiputtamalla painoa ja kuntoilemalla täydessä ohjauksessa, ja sitten vaan nakkeli niskojaan "ei huvita kun oot tollanen tiukkis" eikä sitoutunut kunnolla hommaan. Kiukutteli kuin pikkupentu. Huh huh! Ei kukaan varmaan väittänytkään että olisi helppoa tiputtaa painoa, että se tapahtuisi itsestään. Ihana kroppa sillä personal trainerilla Satu Kalmilla! Mahtavan leveät hartiat! Jutastakin tykkään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti