24.1.2013

Crap

Nyt ei nimittäin ole hyvä :-/ Aamutreeneissä selässä tuntui sähköisku ja jalat meni alta: noidannuoli tai vastaava iski. Onneksi ei sen pahempaa, mutta ei tääkään herkulliselta tunnu. Kävely on ok, paikallaan ei särje, mutta tuntuu, että alaselästä kipu alkaa kiivetä ylöspäin, varmaan jumittaa selän fileet. On tässä tietty se hyvä puoli, että ryhti on tosi hyvä kun vatsalihaksilla korjaan selkäpuolen puutetta :-D

Eilisellä venyttelytunnilla keskityin rintarankaan ja pakaroihin, jotta saisin kyykkäykset kulkemaan paremmin. Normit sujuu ok, mutta sumo ja tempaus ei sitten onnistukaan kun kädet pitäisi saada ylös ja taakse.

Olen käynyt muutaman viikon nyt tosi paljon aamuisin salilla tai jumpassa, lähes joka päivä. Ens viikolla aloitan valohoidon, joka on helpoin järjestää just aamuun sijaintinsa takia, joten aamujumpat jää vähemmälle. Just nyt tällä selällä ei kyllä jumpattais muutenkaan, mutta toivottavasti tokenen ennen ensi viikkoa. Aamujumpat sopii parhaiten mun kalenteriin, mutta kyllä se verottaa jaksamista sitten iltapäivissä. Mun pitäisi pitää enemmän vapaapäiviä urheilusta, mutta en malta!

Vaaka näytti tänään 75,2 eli vähän vähemmän kuin viime viikolla (jolloin se näytti enemmän kuin edellisellä), mutta kokonaispudotus vuoden alusta on kuitenkin vain 3,4 kg. Eipä sentään nousekaan. Lihakset tuntuu hyviltä ja alkavat vähän piirtyäkin, mutta paremminhan ne näkyisi kun olisi ohuempi rasvakerros. Sivuprofiili on ok, mutta mun ongelmakohta onkin lantio, se on muutenkin leveä ja saatika kun siinä on rasvaa päällä. Yök.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti