7.11.2014

Superdieetti2014 - ohjeita ja kysymysmerkkejä

Huomasin aamulla, että ohjeet oli julkaistu (kummastelen, ettei siitä tullut mitään ilmoitusta sähköpostiin). Tulostin ne, mutta en ole yhtään kerennyt vielä tutkailla niitä. Foorumilla kävin sen verran pyörähtämässä, että huomasin monilla olevan jo vaikka mitä kysyttävää. Minun täytyy pikimmiten ensinnäkin lukea ja omaksua ohjeet, ja sitten käydä kaupassa. Sunnuntaina on isänpäivä, ja silloin ei taida olla kaupat auki.

Tänään oli niin kiire päivä töissä, että en kerinnyt käydä lounaalla, joten hain kahviosta sämpylän. Töiden jälkeen piti rientää lasten harrastuksiin, enkä kerennyt taaskaa syödä. Iltapala olisikin sitten tosi terveellistä valmispizzaa. Huoh. Mun on opittava ennakoimaan ja tekemään valmiita annoksia pakasteeseen, koska muuten tulen olemaan tosi kovassa pulassa Superdieetin aikana - luultavasti se menisi siihen, että skippaisin aterioita ja söisin vaan välipaloja.

Toinen mitä ihmettelen on se, että miten kummassa ehdin tehdä treenejä? Pakko kai alkaa nousta aamuisin viideltä, koska iltaisin ei ole aikaa, kun pitää tehdä työjuttuja. Ja kolmas kysymysmerkki on se, miten hoidan ruokapuolen reissupäivinä.

Mutta jospa mä nyt ensin lukisin ne ohjeet ja sitten tekisin treenisuunitelman vaikka ensin ekalle viikolle. On myös ajateltava niin, että jos on aikaa treenata vain 30 min, on parempi treenata se 30 min kuin olla menemättä ollenkaan. Koittaa sitten vaikka saada useampana päivänä sen lyhyemmän ajan, ellei nyt sitten ole niin, että tietty määrä pitää olla ihan puhtaita vapaapäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti