9.11.2014

Peili valehtelee, valokuva ei.

Huomenna alkavan Superdieetin vuoksi pyysin miestä ottamaan minusta kuvat bikinit päällä. Miten sitä näkeekin itsensä peilistä ihan ok:na, kun valokuvista käy ilmi, että on löysää ja muhkuraa vaikka kuinka?! "Hyi helvetti" oli sensuroimaton reaktioni. Olen oikeasti kuvitellut olevani vähän paremmassa kunnossa :-o Motivaatiokuvat, todellakin. Otin myös mitat ja painon, mutta virallinen aloituspaino kuuluu kai ottaa vasta aamulla.

Tutustuin tänään SDn treeneihin, niistä on hyvät vifeot Fitfarmilla. Iso osa oli tuttujakin jo, mutta joitain oli vähän hankala tajuta pelkästä tekstistä. Treenit ovat enemmän kiinteyttäviä kuin voimatasoa nostavia.

Kello soi huomenna 5.30 ja minä lähden lenkille! Paras aloittaa heti kunnolla by the book, koska tiedän, että tämän viikon reissupäivät tulevat aiheuttamaan myös soveltamista.

Pahoittelut muuten kirjoitusvirheistä - kirjoittelen nykyisin enimmäkseen tabletilla, ja tällä korjaaminen on jotenkin tosi hankalaa, koska logiikka on niin eri kuin puhelimessa ja läppärillä.

Okay. Wish me luck!

2 kommenttia:

  1. Mulle kävi aloituskuvien kanssa ihan sama... Itketti useempi tunti. Onnea SD-urakkaan, samassa veneessä ollaan.

    VastaaPoista