13.11.2014

Neljä päivää takana

... enkä edes laske kuinka monta edessä :-D Olin tiistaista asti reissussa, ja sinne en voinut kuskata omia eväitä, joten soveltaen mentiin, mutta sekin sujui oikein hyvin! Hotellin aamupalalta puuroa, raejuustoa ja marjoja - voi miten helppo oli ohittaa croissantit, juustot ja munakokkelit kun vaan oli päättänyt. Ravintoloissa sitten lähimmäksi dieetinmukaista ruokaa, ja siitä jätin syömättä sen mikä ei sopinut. Välipalaksi proteiinipatukoita, mutta iltapalat skippasin, koska dinnerit venyivät myöhäiseen. Alkoholi on ihan nounou, joten särpin vihreää teetä kuppikaupalla kun muut ryystivät bisseä. Täytyy sanoa, että tuli hyvä mieli kun pysyin valitsemallani tiellä houkutuksista huolimatta. Kokonaiskalorimäärät varmaan ok, mutta hiilareita saattoi tulla hieman liikaa proteiinin kustannuksella. Mutta nyt taas vähän aikaa kotona ja täysillä eteenpäin!

En ole yhtään kerinnyt käydä foorumillakaan, täytyy käydä kahlaamassa läpi että mistä siellä turistaan. Vaa'alla en ole päässyt käymään, enkä toisaalta nyt aiokaan ennen kuin maanantaina. Olen sellainen stressipertti, että huolestun heti jos paino on noussut parisataa grammaa tai sitä on lähtenyt vain parisataa grammaa. Säästyypä siltäkin kun ei käy ennen kuin viikko on täynnä.

Ekoina päivinä kyllä huomasi että sai ravata vessassa ihan alvariinsa kun tuli juotua riittävästi, mutta nyt se ei ole ollut mahdollista, joten huomenna sekin homma kuntoon. Mulla on se huono, että en voi juoda  pelkkää vettä aamulla, saatika ottaa mitään tabletteja, sillä niistä tulee superhuono olo ja usein oksennus. Siis vaikka söisin puuroa ja joisin vettä, niin laatta lentäisi - taitaa olla raskausajan aamupahoinvoinnin traumoja.

Iho on aivan superhuonossa kunnossa! Ei se hyvä ole kuin kesällä kun saa tarpeeksi aurinkoa, mutta ei se näin karmea ole ollut aikoihin :-o Toivottavasti on ohimenevää ja rauhoittuu pian.

Huomenna pääsen onneksi jumpalle ja lenkille taas. Ja viikonloppuna ei ole luvassa ylitöitä, sekin piristää kummasti :-) Kunhan saan parit kunnon yöunet, niin eiköhän maailma kirkastu entisestään :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti