16.11.2014

Hyvin sujuu

En malttanut olla käymättä vaa'alla tänä aamuna, kun diettiä on takana kuusi päivää. Se näytti -2,0 kg! Olen aika onnessani :-)

Eilen oli peräti kahdet juhlat, ensimmäisissä oli tarjolla lounasta ja toisissa päivällistä. En vienyt omia eväitä, vaan söin sitä mitä tarjolla oli ja sovelsin. Kasvissosekeittoa otin vain vähän, koska arvelin siinä olevan kermaa mukana. Jälkiruokakakun skippasin ja join vain teetä ja Zero Colaa (joka on muuten suuri rakkauteni ja pelastajani työprojektien kiihkeimmässä vaiheessa. Illalla kokosin yhden fajitaksen jauhelihalla, kurkulla ja paprikalla ja sen kylkeen salaattia, tomaattia, sipulia ja salsaa. Light-limua join varmasti puolitoista litraa, kun muut lipittivät viiniä. Tarjolla oli myös juustoja ja keksejä, mutta niitä ei muistaakseni ruokalistassa lue, joten en koskenut. Jälkkäriksi oli joulutorttuja ja kakkuja, mutta nekään eivät nyt kuulu ruokavalioon.

Tuollaisissa illanistujaisissa voi helposti napostella 1500 ylimääräistä kaloria, mikä on ihan ok, jos muina päivinä jättää herkut syömättä. Ei oikeasti tehnyt edes tiukkaa olla santsaamatta ja syömättä herkuja. Paljon vaikeampi olisi ollut olla ottamatta lisää kuin olla ottamatta ensimmäinen pala. Tämä on asia, jonka toivon oppivani Superdieetin aikana.

Liikuntaa en ole suorittanut suositusmäärää, mutta jotenkin en jaksa murehtia siitä, koska tein sen minkä pystyin. Taaksepäin vatvominen ei muutenkaan auta mitään, tärkeämpää on suunnitella tuleva viikko paremmin. Ensi viikolla ei onneksi ole työmatkoja, vaan suunnilleen normipäiviä kaikki. Minulla on paljon ylityötunteja, joita koitan kuluttaa kuntosalilla. En tiedä miten hyvin se onnistuu, sillä ensi viikollakin on paljon tekemistä ilman työmatkojakin. Ärsyttävää on kantaa kone kotiin ja jatkaa hommia iltaisin tai viikonloppuisin.

Minulla on vaikeuksia saada kaikki ruoat syötyä. Monesti välipala ja/tai iltapala jää välistä. Nytkin kello on jo yli puolenpäivän, mutta minulla on vasta aamupala menossa :-o Nälkä ei ole, niin silloin ei tee mieli syödä. Mitään herkkuhimoja ei ole, siitä pitää proteiinin yliannostus huolen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti