28.11.2014

Huh ja jee

Olin taas reissussa muutaman päivän ja tasan dieetin mukaisia ruokia ei ollut tarjolla, mutta söin kuitenkin siivosti. Ehkä enemmän hiilihydraattia kuin ohjeissa, ja niinhän siinä kävi, että paino rapsahti alaspäin 1,3 kg kun kroppa luuli että hiilareita on taas tarjolla ja voi hellittää omista rasvavarastoista. Yhteensä pudotusta nyt 3,3 kg, jee!

Superdieettiä on pian kolme viikkoa takana, ja tuntuu, että aika on mennyt tosi nopeasti ja syömiset sujuneet ihan siinä sivussa. Liikuntaa en ole harrastanut alkuunkaan suositeltua määrää, eli se on sellainen missä voisin vielä skarpata. Otin reissuun salikamat mukaan ja kuvittelin ehtiväni hyvin juoksumatolle pari kertaa, mutta ei puhettakaan! Töitä riitti aamusta iltaan ja välissä vaihdettiin kaupunkia, joten ei paljon muuta hotellilla ehtinyt kuin nukkua.

Huomasin pitkillä automatkoilla, että normaalisti mussuttaisin suklaata ja vähän muutakin karkkia. Nyt tyydyin hörppäämään Zeroa ja Maxia. Herkuista kieltäytyminen ei ole yhtään vaikeaa, kun on päättänyt. Niitä on kyllä ihan joka päivä tarjolla jossain muodossa, vaikkei itse ostaisikaan mitään. Kauhee mussutuskansakunta me ollaan!

Sunnuntaina on dieetinmukainen tankkauspäivä, ja silloin näyttää olevan ruokalistalla vaikka mitä. En tosin ole kaivannut mitään erityistä, vaikka luulin että maitoa ja leipää tulisi ikävä. No ehkä vähän olen ikävöinyt nachos-lastuja, voisin elää pelkästään niillä ja tuoresalsassa ja guagamolella :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti