5.4.2013

Onpa ihanaa olla nainen

No ei ole! #¤%#"!!! Heräsin 02.30 ja sen jälkeen ei uni tullut, ei vaan yhtään väsyttänyt. Pyörin lakanoissa ja katoin telkkaria, ja kun kello viimein läheni viittä, nousin ja lähdin tankkaamaan auton ja salille. Miten tää naisiin liittyy? Veikkaan tämän johtuvan hormoneista ja siitä, että menkat on alkamassa. Viimeksi oli ihan sama, ja kun yhdelle terveydenhoitajakaverille siitä mainitsin, hän sanoi että voisi liittyä kiertoon. No kukkuu, tässä sitä nyt sitten mennään puolivaloilla päivä ja iltapäivästä mä oon salee ihan naatti.

Hyvä juttu on se, että salitreeni on tehty ja loppupäivän saakin väsyttää. Tein uudella ohjelmalla, se on kaksijakoinen ja molempina päivinä on sekä ylä- että alakroppaa ja selkä + vatsa. Tämä siksi, että käyn crossfitissä 2-4 kertaa viikossa ja siellä ohjelmassa on mitä milloinkin, eli ei voi valita tekeekö vai ei. Ohjelma oli ihan kiva, mutta aikaa meni 1 h 30 min mikä on kyllä aika paljon, tosin liikkeitäkin on 10. Ai miten ihanasti smith-kyykky tuntui! Tein oikein superalas ja ajattelin niitä ihania pakarakuvia missä on motivaatiotekstejä :-D

Vaatteista huomaa että tiivistymistä tapahtuu vaikka paino ei just nyt ole liikahtanutkaan (paitsi ylöspäin muutaman sata grammaa, varmaan laskee taas kun menkat alkaa). Farkut ei kinnaa vaan tuntuvat vyötäröstä, reisistä ja pepusta väljemmiltä, vyötä saa kiristää ja trikoita saa nykiä ylöspäin. IHANAA!

Eli huonosta yöstä huolimatta päätin, että tästä tulee hyvä päivä :-) Asenne ratkaisee - aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti