17.4.2013

Melkein

Eilen oli näin ->   I___I    lähellä etten syönyt pussillista sipsejä.

Klassinen virhe: ylipitkän työpäivän jälkeen nälkäisenä kauppaan. Vatsa vaati nopeita hiilihydraatteja. Mä valitsin kärryyn kaikenlaista valmista ja helppoa ruokaa. Juomahyllyltä kurvasin pakasteiden läpi, etten joutuisi menemään sipsien ohi. Etsin vieraasta kaupasta ehkä 10 minuuttia paristoja, ja pyörin siinä sipsihyllyn lähellä (ne löytyi vihdoin eläinten ruokien vierestä). Ja sitten annoin mielihalulleni periksi, työnsin kärryt jo puolittain sipsivälikköön - ja sitten tulin järkiini ja pakitin. Mikä tahansa muu olisi parempaa kuin tuo.

Kotiin päästyäni söin neljä pientä karjalanpiirakkaa kinkulla ja juustolla. Ei hyvä sekään, mutta taatusti parempi kuin pussillinen sipsejä.

Joku toinen kerta sitten.

2 kommenttia:

  1. Nälkäsenä kaupassa oleminen on kyllä ihan hirveetä!! Yritän itsekin välttää parhaani mukaan.
    Mutta hienoa että pakitit sipsiväliköstä! :)

    VastaaPoista
  2. Piti nyt kommentoida kuin osui oikein muhun tää postaus: meikä just tässä napsii sipsejä katsellen VOF:a. Mahtaa huomenna vaaka näyttää huomia lukemia kun oikein kertyy nestettä yms... Noh, viikonloppuna sitten pitkille lenkeille vaan! :D Mutta hei! En syöny edes puolta pussia kun alkoi jo ällöttää, ennen muinoin olisin vetänyt megapussin tyhjäksi tosta noin vaan.

    VastaaPoista