26.4.2013

Miksi niin hiljaista?

Ajatukset ja aika ovat nyt hyvin paljon kiinni työprojektissa, jota olen puurtanut nyt puoli vuotta. Loppu häämöttää jo, ja olo on mieletön! Olen tehnyt paljon töitä, huolellisesti ja hyvin. Nukun yöni vielä ihan rauhallisesti, mikä on merkki siitä, että stressi on toistaiseksi nollatasolla.

Paino on panostuksesta huolimatta pysynyt samassa 72 kilon tuntumassa, mikä on tietysti hyvä juttu. Olen käynyt treenaamassa normaalisti = 4-5 kertaa viikossa. Tällä viikolla on tuntunut siltä, että on kerättävä voimia, joten nyt on ollut rauhallisempaa tahtia. Kunhan työpuristus on ohi, alan taas kiinnittää huomiota syömisiin. H-hetkillä olen onnellinen, jos jännitykseltäni ruoka ylipäänsä pysyy sisällä tai ehdin jossain välissä syömään jotain.

Koko talven säästyin kovalta flunssalta (kiitos influenssarokotteen?), mutta nyt tuntuu, että nenä yrittää alkaa vuotaa. Sinkkiä, ceetä ja deetä naamaan kiihtyvällä tahdilla, nyt ei ole aikaa sairastaa!

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Huomasitko et voitit mun arvonnassa lahjakortin? Mä metsästän tässä viimeisiä yhteystietoja enkä oo tainnut saada sulta meiliä..? Jos haluat palkinnon niin laita mulle sun osoite sähköpostilla :)

    Terkuin Anna / Too big to be me

    http://toobigtobeme.blogspot.fi/2013/04/academien-arvontatuloksia.html

    VastaaPoista