30.3.2013

Uusi tuttavuus: raejuustokaurapuuro

Nonni, nyt minäkin olen päässyt raejuustokaurapuuron makuun! Kahtena aamuna olen keitellyt mikrossa puuron Tupperin kannellisessa kipossa (tälle on joku hieno nimi mitä en nyt muista, mutta kannu on siis älyttömän kätevä ja hommasin sen lasten vauva-aikana juuri mikropuuronkeittoa varten). Normaalisti syön puuron töissä, ja siellä en ole lähtenyt raejuustolla kikkailemaan.

1 dl kaurahiutaleita
2,5 dl vettä
1+1+1 minuuttia mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen

Valmiin puuron joukkoon 100 g raejuustoa ja ääntä kohti. Oikeastihan tuohon pitäisi laittaa vielä sokeritonta mehukeittoa tai marjoja, mutta oikeesti, yhteen mahaan ei mahdu tuo kaikki! Muutenkin tuntuu, että vatsalaukku on pienentynyt ja jo päivällisen 100 g kalaa + 200 g kasviksia + 100 g raejuustoa on jättisatsi, josta tekisi mieli jättää osa lautaselle. Raejuustopuuro ei saa aikaan mitään erityisiä makuelämyksiä, aika mietoa tavaraa maultaan ja menee helposti alas. Se pitää nälkää ihan älyttömän hyvin, paljon paremmin kuin pelkkä kaurapuuro. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti