18.9.2012

Länge sen sist

Kävin New Yorkissa kävelemässä. Ja syömässä, mutta se kaikki kävely ja trooppinen lämpö kyllä sulatti ne syödyt kalorit. Sen jälkeen lorvin viikon aikaeron kourissa. Nyt se on loppu.

Tänään kävin juoksemassa aamulla 45 min, matkaa kertyi 5,66 km (niin tarkkaa :-D Sports Tracker mittaa varmaan sentitkin). Ja voi vitsi että oli vatsa sekaisin sen jälkeen :-/ Aamuaerobinen tyhjällä vatsalla ei ehkä sovi mulle. Muutenkin aineenvaihdunta sai vauhtia, ravasin pissalla koko aamupäivän. Mutta onpahan päivän liikunnat hoidettu! Ja juoksu kulki kyllä ihan hyvn. Ehkä toisella kertaa voisin koittaa ihan vaikka kävelyä aamutuimaan?

Painolle ei ole tapahtunut mitään. Ei yhtään mitään. Mutta nyt mä laitan noi keksit piiloon työpöydältä ja aloitan kuuden viikon kuurin. Viime viikolla hormonikierukka vaihdettiin tavalliseen, ja toivon sen saavan olon taas omaksi ja ihon kuntoon. Oikeesti alkoi vituttaa tää teini-ikä, joka on jatkunut jo 20 vuotta :-( Muutaman vuoden olin ilman hormonaalista ehkäisyä, ja iho oli tosi hyvä. En ajatellut, että hormonikierukka saisi sen taas kukkimaan. Ja painohan on myös noussut sen jälkeen. Hyvästi hormonit, mä päätän omasta kehostani tästä lähin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti