9.1.2014

Pois kottoo

Kävin tänään hakemassa lapset vähän aiemmin ja suuntasimme kaupoille ja uimaan. Välipalat koukkasin kaupan kautta, sillä olen jo oppinut, että kahviloissa ei ole kovin terveellisiä välipaloja. Lapsetkin monesti haluaisivat pullan tai munkin kun sen vitriinissä näkevät. Ostettiin banaaneja, miniporkkanoita, karjalanpiirakoita ja pillimehut - mä muuten ostan lapsille aina täysmehua kun sitä on saatavilla, sitä värjättyä sokeriesanssivettä en joisi itsekään. Mulle kaksi banaania ja vettä.

Kahviloissa on yleensä vain yksi ruisleipävaihtoehto tarjolla, monesti kalainen. Vaaleissa sämpylöissä on sitten enemmän valinnanvaraa. Joskus kysyn olisiko mahdollista saada ruisleivästä, mutta useimmiten tyydyn valmiiseen kun en jaksa odottaa - ja jossain ABC:llä on ihan turha kysellä mitään vartavasten tehtyä, sillä kaikki tulee valmiiksi pakattuna jostain - kuinkakohan kauan ovat muovikääreissä muhineetkaan :-Z

Yksi positiivisesti ruokatarjonnallaan yllättänyt paikka on lasten sisäleikkipuisto Hoplop. Siellä on kunnollisia välipaloja ja ruoka-annoksia, ja ranskanperunoita pitää tilata erikseen - yleensähän kaikki lasten annokset on ranskalaiset + lihapullat tai nakit ja kaksi viipaletta kurkkua (se ABC taas...). Ravintoloiden lastenlistat ovat monesti niin ala-arvoisia, että tilaamme suosiolla aikuisten listalta junioreille murkinaa. Haluan opettaa, että ravintolasta saa muutakin kuin ranskanperunoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti