15.1.2014

Honeymoon is over?

Reilu kaksi viikkoa reipasta mieltä on kulunut, ja alkaa tutusti tuntua siltä, että kuherruskuukausi on ohi ja nyt on se kohta, jossa motivaatio on ennenkin hiipunut. Paino jumittaa. Miksi, miksi, MIKSI mun piti tänäkin aamuna käydä se toteamassa vaa'alla että +100g eiliseen, viikossa on tullut +700g takaisin päin? Tyhmä minä!

Olisinkin edes sössinyt syömisiä, mutta ne on kunnossa, 1400-1600 kcal päivässä, eikä edelleenkään yhtään herkkuja. Liikuntaa en aio lisätä, pakko on pitää vapaapäiviä siitä tai menee överisuorittamiseksi.

Koitan valaa täällä itseeni uskoa, että fysiikan lakien mukaan painon on PAKKO lähteä laskuun.

2 kommenttia:

 1. Kaksi viikkoa on mullekin se kriittinen raja, minkä jälkeen motivaatioa yleensä lopahtaa. Yritetään nyt kuitenkin pitää sen hännästä kiinni!

  Itselläni painon junnaamiseen auttaa monesti se, että vaihdan ruokailurytmiä ja aterioiden sisältöä yhtenä päivänä vähän. Tietysti, jos olet kovin pitkään ollut suunnilleen samoilla kaloreilla, voisit kokeilla syödä yhtenä päivänä reilusti enemmän tai reilusti vähemmän. En tiedä, onko tästä mitään tutkimusnäyttöä, mutta mulla tuollainen herättelee elimistöä ja vaikka paino ensin pompsahtaisi vähän ylöspäin, niin lähtee kyllä laskuun, kun palaa normaaliin dieettiin.

  Tsemppiä talveen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Aikaisempien kokemusten mukaan (ja niitähän mulla riittää!) jumi voi kestää kauankin ja sitten kyllä alkaa tapahtua, mutta kun ei vaan jaksais oottaa!

   Poista