8.1.2014

Kiitos crossfit ja podcast-vinkki

Musta tuntuu, että lievästä ylipainosta (hyi mikä sana!) huolimatta olen paremmassa kunnossa kuin koskaan. Kiitos crossfit! Lihasmassaa on enemmän kuin koskaan, kun saan rasvan pois niin ne voi jopa näkyä :-p Eilen kaveri sanoi, että mun vartalo on muuttunut, olen kiinteytynyt käsistä ja jaloista. Ja mies sanoi, että ryhti on parempi kuin ennen. Teen kehonhuoltotreenejä enemmän kuin ennen. Eikö siinä ole jo muutama hyvä syy?! Kyllä antaa intoa tuollaiset kommentit :-)

Olen treenannut crossfitiä kaksi ja puoli vuotta, ja viimeisen puolen vuoden aikana painonnostotulokset on parantuneet aika vauhdilla. Massa on toki voimaa, mutta myös tekniikka on parantunut aiemmasta, ja laitan rohkeammin painoja tankoon. Ensimmäiset leuanvedot on jo aika lähellä, ja teen punnerrukset polvet irti maasta. Tuplahypyt lähtivät sujumaan. Parasta crossfitissä on se, että jokaisella tunnilla on asiantunteva valmentaja paikalla, jolta voi kysyä vinkkejä.

Ja sitten se linkkivinkki: Lepopäivä-podcast tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille. Check it out www.lepopaiva.com

1 kommentti: