17.7.2014

Unelmatreenipäivä

KOLME urheilujuttua yhden päivän aikana <3 Koska lomalla voi!

Aamulla crossfit-treenit, jotka ei tosin sujuneet ihan niin mallikkaasti kuin olisi toivonut. Tuli väsy ja komennus pitää taukoa - olen painanut kolme viikkoa melkein joka päivä (tää on just niin mua, täysillä tai ei mitään). Mutta hyvä hiki siitä tuli! Sykemittari kertoo, että peräti 663 kcal paloi tunnin aikana :-o

Lounaan jälkeen lähdettiin lasten kanssa pyöräillen kävelylle. Tunti ja vartti jolkoteltiin helteessä ja koira ainakin oli aivan loppu. Näköjään kävellessäkään (ainakaan tällä kelillä) ei saa sykettä helposti pidettyä rasvanpolttoalueella. No, kaloreita kului kuitenkin!

Illalla suuntasin vielä puistojoogaan, sillä se tekee hyvää liikkuvuudelle. Tämä tosin oli hatha flow -joogaa, jossa ei niin pitkään pysytty yhdessä asennossa. Omat rajat tulivat varsin nopeasti vastaan ihan rintarangan ja yläselän liikkuvuutta vaativissa asanoissa. Ja jooga kävi hyvin aerobisesta harjoituksesta, sillä sykkeet pysyivät pienestä hiestä huolimatta maltillisissa lukemissa.

2 kommenttia:

  1. Soot vauhdissa! :) Pidä silti lepopäiväkin välillä ja tietty pidätkin. Ihanaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän! Tiedän nimittäin liian hyvin mitä siitä seuraa, jos painaa liian kauan täysillä: tooooosi pitkä tauko. Eilen en tehnyt muuta kuin kävin rauhallisella pyörälenkillä lasten kanssa ja tänään ei taida olla sitäkään vähää luvassa :-) Ja kiitos lomatoivotuksista, vielä pari viikkoa jäljellä.

      Poista