19.7.2014

Suppailua

Suppailu on tänä kesänä kovin trendikästä. Siskoni osti laudan jo viime kesänä, mutta silloin en tullut kokeilleeksi. Tänään kävin ottamassa tuntumaa, ja se kyllä näyttää paljon vaivattomammalta kuin onkaan! Siskon lauta on purjelauta, jossa on joku vakautin (?) - miten kiikkerä se olisikaan ilman sitä!

Suppailu vaatii kovasti tasapainoa, jonka pystyy hyvin saamaan hyvällä keskikehon hallinnalla. Napa selkään ja menoksi! Polvet tuli pitää hieman koukussa, jotta ei ollut niin jäykkänä laudan päällä. Katse horisonttiin, koska varpaat kyllä pysyvät tallessa tuijottamattakin. Sitten vaan rauhallisia vetoja melalla kädet suorana. Eikö vaan kuulostakin ihan helpolta? Jännityksestä huolimatta en tippunut kertaakaan, vaikka se oli kovin lähellä kun koitin kääntyä! Toinen jalka oli jo nilkkaa myöden vedessä, mutta ajattelin että en liikuta sitä, koska sitten keikahdan toiselle puolelle ja taas toiselle - pidin jalat liimattuna lautaan ja sain tasapainon pidettyä. Ajatus kylmästä vedestä ei houkutellut yhtään! Ihan hauskaa suppailu oli, ja ehdottomasti kokeilemisen arvoista, niin kuin kaikki uudet jutut. Varmasti menen toistekin.

Kävin illemmalla vielä puolen tunnin kävelylenkin. Mitähän liikuntaa sitä huomiselle keksisi?


2 kommenttia:

 1. Mua himottaa tuo suppailu ihan kunnolla! Näyttää han superhauskalta hommalta. Joku päivä menen kyllä koklaamaan!
  Ollaan ikätovereita, ja saman pituisiakin. Mulla on aika samankokoinen urakka meneillään tällä: http://kg-lehti.fi/category/blogit/ani-k/

  Tsemiä pyrintöihin!

  Ani

  VastaaPoista
 2. Tuo suppailu kuulostaa ja näyttää kyllä mielenkiintoiselta! :)
  Pitäisi itsekin kokeilla uusia lajeja rohkeammin.

  VastaaPoista