15.7.2014

Aamupala on päivän tärkein ateria

Tänään tuli syötyä taas 1600 kcal (luultavasti alle, aika ronskisti arvioin jos en punnitse niin eipä jää alle), ja iltapalalle ei jäänyt syötävää. Yhyy... Olen päättänyt, että tästä lähin työaamuinakin syön aamupalaksi puuron kotona, raejuustolla ja marjoilla. Olen työpäivinä helposti jättänyt aamupalan kokonaan syömättä tai hörpännyt lasin tuoremehua, ja sitten lounaalla vasta syönyt kunnolla. Siitä on aiheutunut iltasyöpöttelyä ja lounaallakin tulee syötyä liikaa. 

Kävin hakemassa sen sykemittarin! Polar FT7 vaikutti minulle parhaalta valinnalta, ja väreissäkin oli valinnanvaraa. Kirjoittelen sykemittarista enemmän kunhan ensin käytän sitä kunnolla. 

Tämänpäiväinen treeni oli suoraan sanoen karmea. Jotenkin oli puhti ihan pois ja keli oli tosi raskas, ukkosta enteilevän painostava. Selvisin kumminkin hengissä, pyörtymättä ja oksentamatta. 

2 kommenttia:

  1. Nyt vaan lisäintoa treeniin, kun on hieno mittari ranteessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Kummasti motivoi kun saa vääntää jos jonkilaista tilastoa. Itselleen voi valehdella, peilinkin saa valehtelemaan, mutta vaaka ja tilastot ovat totta!

      Poista