18.7.2013

Ei tästä kuulkaa tuu yhtään mitään

Hei, mä olen MiinusKymmenen ja mä olen herkkuriippuvainen.


On pakko alkaa totaalilakko, koska kohtuutta mulla ei ole. Olen paisunut kuin pullataikina loman aikana, antanut lipsua, ja se näkyy ja tuntuu.

Huoh.

Aloitetaanpa siis taas ihan alusta.

Nämä asiat on hyvin:
1) Treenit maistuu. Käyn lähes joka päivä ja sinne on kiva mennä, treenit on monipuolisia, hiki virtaa ja lihaksia pakottaa.

Ai, ei niitä hyvin olevia ollutkaan kuin yksi asia. Huoh. Eiku joo,

2) Nukun riittävästi.

Nämä asiat on pielessä:
1) Liian vähän vedenjuontia. Ei ollenkaan!
2) Liikaa hiilihydraatteja. Makaronilaatikkoa, mums mums. Kinkkukiusausta, nam nam.
3) Liikaa herkkuja. Joka hemmetin päivä jotain!
4) Ei välipaloja (paitsi niitä herkkuja) tai iltapaloja (paitsi niitä herkkuja).
5) VITUTTAA kun annoin kevään työn valua hukkaan ja olen lähtöpisteessä.
6) Jatkanko vielä?

Kiloklubin mukaan 12,5 kg:n tiputtamiseen menee 25 viikkoa. Montakos tänä vuonna on jäljellä?

3 kommenttia:

 1. Kaikille tulee joskus vastaavia, eihän kukaan ole mikään kone! :) Eikä noillä oikeastaan ole hirveästi merkitystä, jos ei anna olla. :) Paljon enemmän on väliä sillä, miten niistä jatkaa! Olet tullut jo tosi pitkälle! :)

  Varmaan viimeiset kymmenen vuotta olen minäkin aina asettanut itselleni aika- ja kilomääräisiä tavoitteita koskaan niihin pääsemättä. Kaikki meni hyvin "repsahdukseen" saakka. Usko ei riittänyt jatkaa, kun Tavoite tuntui niin suurelta ja mahdottomalta. Pysyvän muutoksen sain tehtyä vasta sitten, kun otinkin Tavoitteeksi tehdä päivittäin hyviä ruoka- ja liikuntavalintoja. Näin sain onnistua lähes joka päivä ja "repsahdusten" jälkeen ei ollut konsti eikä mikään jatkaa, kun edessä ei siintänyt toivotonta kilotavoitetta tietyssä ajassa, vaan pelkästään seuraava päivä ja sen valinnat. Tällä konstilla ei ollut vaikeaa saada aikaan "hyvän kierrettä." Alun perin toivottu lopputuloskin seurasi kuin itsestään - se ei enää ollut itsetarkoitus vaan mukava sivuvaikutus, jonka hyvät valinnat saivat aikaan. :)

  Tsemppiä jatkoon, en epäile yhtään, etteikö kovaa työtäsi palkittaisi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempeistä! Eilen kynsin aallonpohjassa, tänään näyttää vähän valoisammalta jo :-) Mua ärsyttää itessäni se, että sallin tollasen jojoilun, se ei voi olla terveellistä :-/

  VastaaPoista
 3. Heippa MiinusKymmenen. Tutulta kuulostaa kaikki...! Sun 1) kohta on oma kompastuskiveni. En meinaa millään saada itseäni liikkuaan, vaikka tiedän kuinka tärkeää se on. Uusi tsemppi on alkanut, ja tänään luvassa ensimmäinen treeni! :D

  Voimaa ja jaksamista!!!

  VastaaPoista