17.2.2014

Nälkäisenä kaupassa

Ai että, klassinen virhe: nälkäisenä kaupassa. Onneksi kauppa oli pikkuinen Siwa, joten kovin isoja houkutuksia ei ollut. Nacholastut huusivat hyllyssä ottamaan mukaan, mutta koska luokittelen ne herkuksi, pakenin toiseen päähän kauppaa. Siellä törmäsin tähän ihastukseen:

Kuva: marabou.fi

Ai että tekisi mieli maistaa! Taitaa horminit tehdä työtään ja käskeä mättämään suuhun paljon ja kaikkea. No, tänään kuittasin se jälkiuunipaloilla, ne on parasta leipää mitä tiedän. Valitsin vieläpä vain alapuolia :-D

Äskettäin himoitsin niitä uusia Choco Lakuja ja nyt tuota uutta (voi se olla vanhakin, en ole kauheasti karkkihyllyjä kolunnut yli vuoteen joten mulle oli uusi tuttavuus). Mietin nyt ihan tosissani, että pitäisikö ostaa niitä uutuuksia, mitä näkee, varastoon, ja sitten jouluna herkutella? Tosin tiedän, että sitten ne karjuu tuolla kaapissa. Lähin kauppa on 7 km päässä., joten sinne ei ihan pikkuhimossa lähdetä ajelemaan. Sortuisinko heikkona hetkenä? Tosin, olinhan juuri vuoden ilman suklaata ja karkkia, miksei se onnistuisi toistamiseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti