9.8.2013

Tropiikki

Kesällä ei voi olla liian kuuma! Aina on vaan ihanan lämmin :-) Mutta tuo kosteus onkin sitten toinen juttu, se ei ole niin ihanaa. Eilen illalla treeneissä sai hien päälle ihan vaan seisoskelemassa. Ja kunnon hien kun teki. Vatsalihaksia teen ihan liian harvoin, siis erikseen - kyllähän niitä tulee siinä sivussa harjoiteltua, mutta välillä on kiva kun saa ne oikein kunnolla tuntumaan. Lankut tuntuu kyllä enemmän kuin sata vatsaa, huh.

Nyt ole pikkuisella reissulla tämän ja huomisen päivän ja treeneihin en pääse, enkä oikein muutenkaan liikkumaan. Herkuttomuus sujuu ihan helposti, mutta MIKSI IHMEESSÄ MÄ EN PYSTYNYT SIIHEN KUUKAUSI SITTEN? Turvotukset on lähtenee hyvin liikkeelle, ja vaaka näyttäää joka aamu pikkuisen vähemmän kun edellisenä (jep, käyn taas joka aamu vaa'alla....). Kiloklubi ennustaa, että 65 kiloon olisi mahdollista päästä 23 viikossa. Tuo 65 on ultimate-tavoite (johon en oikeasti usko ennen kuin näen), mutta 67 on realistinen tavoite. Sen pystyisi laskennallisesti saavuttamaan vuoden loppuun mennessä. IIK!

2 kommenttia:

  1. Niin, miksi ihmeessä!? Itsekin olen samaa taas viime aikoina miettinyt. Viime kuussa oli lomaholtittomuutta, joka jonkinasteisena jatkui vielä kotioloissakin. Ja nyt juuri tuntuu arki ja terveelliset ruokailut helpoilta. Onneksi silti näin, että enemmän on normirytmiä kuin lomavelttoutta. :)

    Tsemppiä ja hyvää mieltä!

    VastaaPoista