1.4.2015

Onnea on!

Olen saanut työstettyä mieltäni askarruttavia työhön ja terveyteen liittyviä asioita, ja nyt minusta tuntuu, että olen päässyt hyvään alkuun muutoksessa. Kuinka kauan sen läpiviemiseen kuluu, sitä en tiedä, ja se tekeekin tästä mielenkiintoista. Vielä en tiedä missä maali häämöttää, mutta jossain siellä se on, ihan varmasti. Työstressi on helpottanut ja uutta ei ole näköpiirissä.

Pöhötykset on poissa ja vaaka kiitti aamulla. Sain helistellä helmitaulusta muutaman nappulan taas pois - pitääkin laittaa siitä tänne kuva! Yksi nappula vastaa 100 g pudotusta. Yhdelle sivulle mahtuu 8 kg pudotus, ja sitten voi kääntää toisen sivun esille.

Vedenjuonti on sujunut hyvin, töissä se on helppo muistaa ja toteuttaa. Täytyy kehitellä joku toimiva käytäntö myös viikonlopuksi kotiin. Kunnollinen ruokailu vaatii vähän ennakointi ja viitseliäisyyttä. Eilen olisi ollut tosi helppo kurvata Mäkkiin menojen välissä, mutta nipistin vähän enemmän aikaa, poikkesin kaupasta salaatin ja kastikkeen ja painelin kotiin väsäämään kukkurallisen lautasellisen salaattia. Mieli oli taatusti paljon parempi kuin Big Macin jälkeen.

Olen ottanut Keventäjät avuksi kaloriseurantaan. Se toimii myös mobiilissa, mutta itse tykkään enemmän naputella pc:llä. Olen suunnitellut tämän päivän ruokailut eilen, ja nyt sitten pitää vaan toteuttaa ne. Tulee pysyttyä paremmin ruodussa, kun suunnitelma on valmiina.

Eli tällä hetkellä elämän polku näyttää varsin aurinkoiselta :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti