14.4.2015

Fitnesspäiväkirjat

Eilen AVAlla alkoi uusi Fitnesspäiväkirjat-sarja. Tykkäsin! Sen innoittamana kävin eilen aamulla jumpassa ja illalla fillarilenkillä - pitkästä aikaa tuplatreeni :-D Reidet ja takapuoli tuntevat tänään eilen jumpanneensa. Tänä aamuna kävin

Fitnesspäiväkirjat on mieluisaa vaihtelua Jutta ja superdieetit -ohjelmille, joita on tullut nyt usean vuoden ajan. Symppiksin tyyppi on musta Venla Savikuja, koska lähtökohtana on terveellinen elämä enemmän kuin fitness. Uskoisin, että Fitnesspäiväkirjat inspiroi katsojia ja seuraajia omissa projekteissaan, mikä on hieno juttu!

Katsoin eilen myös Helsinki Realin jakson Tiia Willmanista, jolle ei käynyt ihan niin hyvin fitneksen kanssa. Vanha juttu jo, mutta antaa silti mietittävää. Katso itse: http://www.helsinkireal.tv/#!jaksot/c1xd9 Löysin Helsinki Realin sivut sattumalta kun googlettelin jotain ihan muuta, mutta siellä on paljon mielenkiintoisia jaksoja.

Mistä löytäisin terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä podcasteja? Olen tätä ennenkin tuskaillut. Lepopäivä ja Paleo Radio ovat tuttuja, mutta kaipaan lisää! Työhön liittyviä podcasteja kuuntelen myös, tosi kätevää kun ajelee töihin tai kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti