26.12.2012

Nyt oikeesti.

Oksennusvaroitus!

Paino on vakiintunut 77-78 kilon välille. Ei suinkaan alaspäin siis, vaan kiivennyt taas kilon pari ylöspäin. Näin ei voi jatkaa.

Herkkuja menee joka päivä, erityisesti suklaata. Oikeesti pystyn syömään yhdeltä istumalta puolikkaan levyn ilman että tekee pahaa. Yleensä kuitenkin käyn hakemassa sitä rivi kerrallaan tai neljä konvehtia kerrallaan. Hups, laatikko puolillaan.

Olin joulunalusviikon lomalla itsekseni, ja säännöllisestä ruokarytmistä ei ollut tietoakaan. Saatoin aamulla juoda lasin tuoremehua, sitten sitä suklaata, lounaaksi pari voileipää, suklaata, illalla vähän jotain ja tietenkin suklaata päälle. Illalla siideri tai glögi tai molemmat. En syönyt moneen päivään mitään lämmintä ruokaa tai ateriaksi määriteltävää. Muutaman banaanin sentään, että ei ihan ilman hedelmiä tai vihanneksia mennyt.

Joulunajan ruokailut ovat menneetkin sitten jo säännöllisemmin. Övereitä en vedä, sen olen oppinut, mutta onhan juhlaruoka rasvaisempaa ja suolaisempaa kuin ne mun voileivät arkena. Ja olutta ruoan kanssa, tottakai.

Että näin. Arvaatkin varmaan, mikä on mun uudenvuodenlupaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti